Atatürk Ortaokulu

Zaferiye Mahallesi 370 Sokak No29 Kula/Manisa
Vizyon
Geleceğe güvenle bakan sağlıklı, mutlu, kendisiyle ve toplumla barışık, değişim dönüşüm yaratacak potansiyele sahip bireyler yetiştirmek.
Misyon
Bireysel farklılıklar doğrultusunda yaparak yaşayarak öğrenmeyi temel ilke edinme, öğrencilerde istendik davranış değişikliği oluşturma, üst öğrenime ve hayata hazırlama temel görevimizdir.
Başarılar
09.00-15.20
Merkezi Kalorifer Sistemi
Ulaşım
İlçemiz İzmir-Ankara (D-300) Karayolu üzerinde yer almaktadır. Bu yüzden ulaşım sıkıntımız yoktur.
Yerleşim Yeri
Kula ilçesi; Ege Bölgesi´nin İç Batı Anadolu bölümünde, Manisa ili sınırları içinde, Anadolu´yu Ege Bölgesi´ne bağlayan İzmir-Ankara (D-300) Karayolu üzerinde yer almaktadır. Kula, Ege Bölgesinin en büyük yerleşim birimi olan İzmir´e 147 km, Manisa il merkezine ise 118 km uzaklıkta bulunan İlçenin, kesin coğrafi konumu 28 68 kuzey enlem ve 38 53 doğu boylamları arasında yer almakta olup, deniz seviyesinden yüksekliği 720 m. dir.
Okulumuzun Kula ilçe merkezindedir. Manisa il merkezine 118 km uzaklıktadır.
2015 TÜBİTAK FUARI