Nis

Egemenliğin halka verildiği ve meclisimizin açıldığı gün olan, dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bu vesile ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

ÖĞRENCİMİZ ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA İLÇE İKİNCİSİ OLDU

ÇANAKKALE ZAFERİNİ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLADIK

ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'NİN 109. YILI KUTLU OLSUN

Çanakkale'de 109 yıl önce gerçekleşen ve Mehmetçiğimizin destan yazdığı savaşta zafer kazanan aziz şehitlerimizi ve Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun!

KULA PERİBACALARINA GEZİ DÜZENLEDİK

"Şehrim Benim Evim" projesi kapsamında Kuladokya olarak bilinen Kula Peribacalarına gezi düzenledik. Etkinliğe katılan öğrencilerimize, sosyal bilgiler öğretmenimiz Emin Bozkuş ile İngilizce öğretmenimiz İsmail Erdal'a çok teşekkür ederiz.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN ZAKİR OKULMUŞ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

YANGIN TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2024 BURSLULUK SINAVI BAŞVURU TARİHİ, KOŞULLARI VE İSTENEN BELGELER

2024 BURSLULUK SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZU

DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİMİZE KİTAP DESTEĞİ

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden yurttaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. #deprem #UnutmaUnutturma #Deprem2023

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Ara

Okulumuzun bahçesini renklendirdik. Hem modern hem geleneksel oyunlara uygun oyun alanları çizdik. Estetik olarak öğrencilerimizin de hoşuna gidecek renklere bürüdük. Bahçemizi boyamada katkısı olan öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve personelimize çok teşekkür ederiz. ️️

SÜLEYMAN ERAY GÖKGEDİK'İN HAYRINI YAPTIK

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen ortaokullar arası şiir yarışmasında okulumuz 8/B sınıfı öğrencisi Kübra YILDIRIM ilçe ikincisi oldu. Öğrencimizi ve Türkçe öğretmenimiz Uğur Güçlü’yü tebrik ederiz.