Etiket Sonuçları: ataturk

Kas

Büyük Önder Atatürkü 80. ölüm yıl dönümünde büyük bir gurur ve üzüntüyle andık. Atatürk Ortaokulu olarak önce Kula Kent Meydanındaki Atatürk büstüne çelenk koyma törenine katıldık. Daha sonra Büyük Önderi şiir ve oratoryolarla okulumuzda yad ettik.

Şbt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Sedat AY ve Okulumuz Türkçe Öğretmeni Uğur GÜÇLÜ´nin başlattığı kampanya ile kütüphanemiz hizmete hazır.Üstelik logusu da yeni tasarlandı.

Kas

O her Türk’ün sevgilisi Doluydu yüreği vatan sevgisi Genci yaşlısı hemen hepsi Hayran ona yok bunun ötesi

Kas

23 Ekim Tarihinde,okulumuzda yapılan "Okul Meclis Başkanı" seçimini,8/B sınıfından 398 okul numaralı Özlem ARIK,146 oy alarak kazanmıştır.Okulumuza hayırlı olmasını ve öğrencimize başarılar dileriz.

May

2015 Atatürk Ortaokulu Bilim Fuarımız Kula Belediye Başkanı Hüseyin TOSUN ve okul müdürlerinin katılımları ile açıldı.

Yoğun ilgi gören fuarımıza 2. gün İlçemiz Kaymakamı Sayın Murat Güven,İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit ÇARPAN ve Şube Müdürü Hakan ÖZKAN da ziyarette bulundular.

May

Yıldız Erkekler Futbol Takımımız ilçe içinde düzenlenen turnuvada çeyrek finali yükseldi.

Bugün saat 11:00´de Ulupınar Ortaokulu ile maçımız var.