KULA KAYMAKAMI VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OKULUMUZU ZİYARE ETTİ

Kula Kaymakamı Sayın Ömer Ahmet Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zakir Okumuş okulumuzu ziyaret ederek İstiklal Marşı törenimize katılmışlardır. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

İNGİLİZCE DERSİMİZDE ID CARD EŞLİĞİNDE SORU CEVAP ETKİNLİĞİMİZ

Etkinliğe katkıda bulunan 5/A sınıfı öğrencilerine ve İngilizce öğretmenimiz İsmail Erdal'a teşekkür ederiz.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI TEMALI KOD ETKİNLİKLERİ

SOĞAN ZARINI İNCELEDİK

FEN BİLİMLERİ "HÜCRE" KONUSUNU MODELLERLE İŞLEDİK

SARDES (SART) GEZİSİ 2023

5.sınıf sosyal bilgiler dersi "Anadolu ve Mezopotamya Uygarlıkları" teması kapsamında LİDYALILARIN başkenti olan SARDES (SART) Antik Kenti'ne gezi düzenledik. Öğrencilerimiz tarihi kenti sadece kitaplardan değil gezerek görerek öğrenmiş oldu. Mdr. Yrd. Mehmet Memiş'e, Sosyal Bilgiler öğretmeni Emin Bozkuş'a ve Türk öğretmeni Uğur Güçlü'ye teşekkür ederiz. #Sardes #Lidyalılar #SartHarabeleri

SAAT 20.00'DE VELİMLE 20 DAKİKA KİTAP OKUYORUM

Kodluyoruz, Bilişime Etki Ediyoruz

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 23 EKİM 2023 TARİHİNDE YAPILACAK.

SAAT 20.00'DE VELİMLE 20 DAKİKA KİTAP OKUYORUM

TEKNOFEST 2023 İZMİR'İ ZİYARET ETTİK